algea - Tropical Fish Keeping - Aquarium fish care and resources
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 02-16-2007, 01:30 PM Thread Starter
New Member

i just started a 55 gallon reef tank its been running for nearly two weeks now and i have a wiked bad algea problem. is this normal or am i doin something wrong. in hte tank i have about 20lbs of live rock 2 damsels and a clownfish.
cp5041 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 3 Old 02-16-2007, 03:13 PM
What are your water parameters? Yes it is normal during the cycling process.
usmc121581 is offline  
post #3 of 3 Old 02-16-2007, 03:45 PM Thread Starter
New Member
ammonia is .25ppm. nitrite and nitrate are both 0 and ph is at 8.2 im thinkin about getttin snails and hermits
cp5041 is offline  

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Algea help - what algea cleaners do you use saulat Beginner Planted Aquarium 20 06-08-2013 01:08 AM
Red Algea? benny503 Beginner Saltwater Aquariums 4 07-18-2008 06:46 AM
when to add algea seba Saltwater Aquarium Equipment 6 03-04-2008 07:50 PM
red algea trreherd Beginner Saltwater Aquariums 4 06-05-2007 10:59 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome