Is my filter installed correctly - Attached pic - Tropical Fish Keeping - Aquarium fish care and resources
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-24-2011, 12:33 AM Thread Starter
New Member
 
Is my filter installed correctly - Attached pic

I have a 2.5 gallon tank with an aqueon filter... Is the water supposed to cover the white carbon pad? I see the water moving through it but its not touching the whole entire white part. Also, is the water supposed to make a waterfall sort of look? I fill mine up sort of high because I don't want the current to be that strong hitting toward the bottom because I have a couple of ghost shrimp. It is makin a little bit of a water fall tho. Is the water coming out rite in this picture?


SEE hOW IT IS NOT gETTING ThE WhOLE WhITE PART WET?
ThIS PIC IS A LITLE SIDEWAYS, BUT ThIS IS WhAT IT LOOKS LIKE UNDERNEATh ThE WATER
ruby716 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-24-2011, 04:47 AM
TFK Moderator
 
Romad's Avatar
 
That's right. I've got 5 of those tanks :)

There's only one way for the filter pad to fit in so as long as it's snapped in tight, you're all set.

Animal testing is a terrible idea; they get all nervous and give the wrong answers.
Romad is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new salt water tank installed bndrinkin Beginner Saltwater Aquariums 21 03-27-2008 08:59 AM
filter w/ powerhead attached seastar120 Saltwater Aquarium Equipment 3 03-04-2008 11:40 AM
Do you have Flash installed? Mike Off Topic Discussions 12 08-09-2006 04:18 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome