What am I doing wrong with my sump? - Page 2
Tropical Fish

Tropical Fish Keeping - Aquarium fish care and resources » TFK Resources » DIY Aquarium » What am I doing wrong with my sump?

What am I doing wrong with my sump?

This is a discussion on What am I doing wrong with my sump? within the DIY Aquarium forums, part of the TFK Resources category; --> Originally Posted by bearwithfish hmmmmm it looks good my only recommendation would be to run your seals a little thicker (its not a display ...

Reply
LinkBack Thread Tools vBmenu Seperating Image Search this Thread vBmenu Seperating Image
What am I doing wrong with my sump?
Old 12-10-2010, 10:45 AM   #11
 
JerseyBird97's Avatar
 
Quote:
Originally Posted by bearwithfish View Post
hmmmmm it looks good my only recommendation would be to run your seals a little thicker (its not a display so it can be a bit less than pleasing to the eye... other wise i am not really sure..... please forgive me if i sound foolish here but i am simply asking obvious questions to get to the root of the issue....
when seting new seal you have emptied, cleaned and dried the tank removed all traces of old seal and cleaned area for new seal with alcohol. then after it dries set new seal and let set for 24-48 hours before adding any water to the system? againi have no doubt in your ability just trying to figure out the issue....

That is correct. I just talked to someone who does this for a living and he said plexi will not easily adhear to class as Sin was saying I need to use a heavy duty maring adhesive. So I have the Marine Epoxy curing now. If this doesn't work he told me to just use glass and that should be alot easier to make stay in place.
JerseyBird97 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2010, 11:48 AM   #12
 
OH, your adhering to glass! Haha, maybe i misread but i thought u were doing plexi to plexi. weld on wont work for that, epoxy is the best bet, but there are products out there designed for plexi to glass connection.
SinCrisis is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2010, 05:41 PM   #13
 
JerseyBird97's Avatar
 
Sin... you didn't mis read. I am using plexi. I used loctite marine epoxy yesterday at 7pm. 3 hour cure time then added heavy silicone on both sides. Cured over night. Let it sit in water all day tonight. I'll give it till this time tomorrow before I try it under the tank again. So far it's holding strong.

Keep your fingers crossed for me!
JerseyBird97 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wet Dry Sump jayheuk Freshwater Aquarium Equipment 0 11-29-2010 12:47 AM
To sump or not to sump...HEEEEELLLLP! RabbitsAreSlow Beginner Freshwater Aquarium 5 09-04-2009 11:58 PM
sump? jb92 Saltwater Aquarium Equipment 14 08-06-2008 11:23 PM
sump or not to sump? goldfishboy Freshwater Aquarium Equipment 3 03-13-2007 06:54 PM
another noob introduction! to sump or not to sump? en71ce Saltwater Aquarium Equipment 25 03-02-2007 05:08 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -5. The time now is 11:13 PM.