Missing Post - Page 2
Tropical Fish

Tropical Fish Keeping - Aquarium fish care and resources » Freshwater Fish and Aquariums » Beginner Freshwater Aquarium » Missing Post

Missing Post

This is a discussion on Missing Post within the Beginner Freshwater Aquarium forums, part of the Freshwater Fish and Aquariums category; --> Originally Posted by Lupin nor has the regular member the power to delete posts by himself, either intentionally or accidentally. He has to request ...

Check out these freshwater fish profiles
Silver Dollar
Silver Dollar
Banded Dwarf Loach
Banded Dwarf Loach
Reply
Old 05-25-2009, 08:57 PM   #11
 
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Lupin View Post
nor has the regular member the power to delete posts by himself, either intentionally or accidentally. He has to request the staff to have his posts deleted if he wanted to.
No one has deleted anything. My submitted reply just did not post. I have already contacted the webmaster and gave he/her a copy of the newreply&p browser number (copied and pasted the bowser link to my new post.) There just were not any words. I had a link, but no pictures.

Unfortunately, when I emailed webmaster the message with the inclosed web browser link, I did not get a copy of the email.

All I can tell you is there was a message typed up, submitted reply butten was hit, I was then transferred to a new page, page was blank, copied browser info (would look something like this: http://www.fishforum.com/newreply.ph...reply&p=198792 and then finally contacted the webmaster.
FreshWaterTanker is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 10:22 AM   #12
 
Byron's Avatar
 
Quote:
Originally Posted by FreshWaterTanker View Post
No one has deleted anything. My submitted reply just did not post. I have already contacted the webmaster and gave he/her a copy of the newreply&p browser number (copied and pasted the bowser link to my new post.) There just were not any words. I had a link, but no pictures.

Unfortunately, when I emailed webmaster the message with the inclosed web browser link, I did not get a copy of the email.

All I can tell you is there was a message typed up, submitted reply butten was hit, I was then transferred to a new page, page was blank, copied browser info (would look something like this: http://www.fishforum.com/newreply.ph...reply&p=198792 and then finally contacted the webmaster.
This sounds like something that occurred twice to me, although some weeks back. I put it down to some blurp (computers sometimes do odd things) and went on. But from FreshWaterTanker's last paragraph, as best I recall that is what occurred to me. I have Windows Vista on my PC, and periodically it does funny things, like shutting down in the middle and you have to log in again. I thought at the time it might be more of that nonsense, or maybe something at the site. It is frustrating when these things occur, but I take them in stride (after a few choice words to myself!).

Byron.
Byron is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New BGK missing mimodok Ancient Fish 9 04-14-2010 04:47 AM
~yo-yo is missing ~ catfishtabbi Freshwater and Tropical Fish 2 03-05-2009 04:43 PM
Sorry I've been missing! okiemavis Off Topic Discussions 12 10-26-2008 09:23 PM
What am I missing? Falina Freshwater and Tropical Fish 2 05-07-2007 09:08 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -5. The time now is 02:49 PM.